El passat diumenge 9 de juliol es va celebrar al Lambicus un torneig de poker Holdem No-Limit molt interessant entre 5 participants: en Henk, Toni, Òscar, David i Jordi. Alguns amb més o menys experiència però tots amb les mateixes ganes de passar una bona estona xerrant, jugant a cartes i gaudint d’una (o vàries) bones copes de cervesa belga.

Van ser dues partides d’estil Sit & Go, és a dir: es dónen el mateix número de fitxes a cada jugador per valor de 2000 punts i les cegues o apostes obligatòries anaven pujant progressivament a cada ronda cada 10 minuts fins que només quedés un jugador viu amb totes les fitxes. Els premis, com no podia ser d’una altra forma, es van pagar en espècie: dues ampolles de cervesa per al
primer i una de consolació pel segon. Les cerveses van ser del nivell de ‘La Rulles La Grande 10‘, ‘Carolus Cuvee Van de Keizer Blauw‘ o ‘Glazen Toren Cuvée Angélique‘ entre d’altres.

El Toni, client habitual del Lambicus i fanàtic del poker agressiu sense contemplacions no va tenir pietat de ningú i va guanyar les dues partides. A la primera va arrasar amb tot tipus de jugades inverosímils i bad beats, i a la segona vam poder gaudir d’un interessant mà a mà final entre ell i en Henk on les fitxes es movien constantment d’un jugador al altre, però on finalment la experiència i la sort van ser determinants per a declarar al Toni guanyador indiscutible d’aquesta primera edició de poker làmbic.

Per a la propera vegada esperem ser més participants. Animem a tots els amants dels jocs de cartes i cervesa belga a venir ja que com més serem més hi guanyarem i beurem tots. Salut!