Your cart

LLISTAT DE CERVESES PRESENTS EN EL FESTIVAL: Tournay Noire | Belle-Fleur | Saison Cazeau | Boon Lambiek 2 anys | Vicaris red punch | Val Dieu Grand Cru | Lupulus Organicus | Westmalle Dubbel | La Fourchette | La Marlouf | La Babouche | De Koperen Markies Blond | La Chouffe Blonde | Mc Chouffe | Chouffe Blanche | Chouffe Houblon

La cerveseria De Koperen Markies és una empresa jove que va ser fundada l’any 2018. Els cervesers que en formen part posseeixen anys d’experiència i coneixements en el món de la cervesa. En l’elaboració de les seves cerveses regionals, s’aproveiten del terroir i de matèries primeres naturals que són cuidadosament seleccionades. El procés de creació d’aquestes cerveses és una combinació de habilitats artesanals i coneixements científics. Actualment, la cerveseria ofereix una àmplia gamma de cerveses al mercat i es troba treballant en el desenvolupament de nous productes. Continua llegint a BelgasOnline.com

Instagram *** Pàgina web *** Untappd
El 1982, Chris Bauweraerts i Pierre Gobron van elaborar per primera vegada 49 litres de cervesa amb un equip de segona mà al garatge familiar. Quatre anys després, van adquirir una antiga granja de 1806 i a partir d’aquí l’èxit els somriurà d’una manera extraordinària durant els següents 25 anys, sent considerats per molts com els principals protagonistes de la anomenada primera revolució craft belga, en la qual també van tenir un paper destacat les cerveseries Abbaye des Rocs i De Dolle Brouwers. Continua llegint a BelgasOnline.com

Instagram *** Pàgina web *** Untappd
La cerveseria familiar belga Brasserie Lupulus, abans coneguda com a Brasserie Les Trois Fourquets, es va establir l’any 2007 en una granja del segle XIX situada al poble de Courtil, a la província de Luxemburg, a la regió d’Ardenes. La idea de crear aquesta cerveseria va sorgir de Pierre Gobron, fundador de La Chouffe juntament amb el seu cunyat Chris Bauweraerts, després de vendre la Brasserie Achouffe al grup Duvel Moortgat. Continua llegint a BelgasOnline.com

Instagram *** Pàgina web *** Untappd
L’any 2004 en Laurent Agache reprèn les activitats d’una cerveseria amb dos segles d’història però aturada des de 1969. Des d’aquest quarter general elabora cerveses molt lligades al territori i on la presència del llúpol resulta més evident que en la mitjana de les cerveses belgues. Sense apostar directament per l’experimentació de tant en tant ens sorprèn amb alguna originalitat, cas de la Saison amb flors de Saüc.

Pàgina web *** Untappd
Probablement la cerveseria belga més innovadora dels darrers temps i amb més acceptació per part dels consumidors, com demostren els nombrosos premis obtinguts al Zythos Beer Festival. Ronald Mengerink n’és el responsable principal i les seves creacions reflexen perfectament una personalitat inquieta i molt reflexiva. Les seves cerveses es caracteritzen per una elegància i un equilibri extrems i l’ús de barriques de vi l’han convertit en tot un pioner.

Instagram *** Pàgina web *** Untappd
“Sóc marroquí. Visc a Valònia. La Marlouf s’elabora a Flandes i es ven sobretot a Brusel.les. Aquest és un projecte destinat a unir a les persones”. Yassine Kouysse.
La Marlouf és la primera triple marroquina elaborada a Bèlgica i amb ella Yassine Kouysse ha volgut trencar els tòpics al voltant dels marroquins que viuen a Bèlgica: “Marlouf és el nom despectiu que ens donen als marroquins”.

Instagram *** Pàgina web *** Untappd
Val-Dieu és l’única cerveseria d’abadia reconeguda, ja que encara que els monjos no participen en l’elaboració dels seus productes, les seves instal·lacions estan ubicades a l’interior de l’abadia.
Des del 1997, les parets de l’abadia de Val-Dieu acullen una cerveseria. Aquest “miracle” el devem a Benoît Humblet i Alain Pinckaers, el primer com a mestre cerveser i el segon com a responsable de vendes. El 2013, el primer abandona el projecte per crear la seva pròpia cerveseria, Bertinchamps, deixant pas a Virginie Harzé, l’actual directora de producció de Val-Dieu. Continua llegint a BelgasOnline.com

Instagram *** Pàgina web *** Untappd
La cervesa de Westmalle és una de les cerveses trapenses més respectades del món. Aquesta cervesa d’abadia s’elabora a l’abadia mateixa, i segueix els rigurosos estàndards de qualitat de l’orde trapense. La cervesa s’elabora amb aigua de font de la regió, malta, llúpol i llevat, i es fermenta en ampolla durant diverses setmanes per obtenir el seu característic sabor complex i equilibrat. L’abadia produeix tres varietats de cervesa: la Dubbel, la Tripel i la Extra, cada una amb el seu propi sabor i caràcter distintiu.

Instagram *** Pàgina web *** Untappd
Vincent Dilewyns prové d’una família de cervesers actius des de 1875, quan la seva besàvia va convertir el seu molí familiar en cerveseria, fins a la Segona Guerra Mundial, quan els alemanys la van desmantellar i van portar-se tot el coure. No seria fins el 1999 que Vincent Dilewyns es convertiria, seguint la tradició familiar, en cerveser, iniciant l’elaboració de cervesa per consum propi. Ben aviat porta les seves receptes a la coneguda cerveseria De Proef, que les elaboren sota el nom de Vicaris i guanyant en diverses ocasions el reconeixement del públic en el prestigiós festival Zythos.

Instagram *** Pàgina web *** Untappd
El món de les cerveses làmbiques no seria el mateix sense Frank Boon, qui, contra vents i mareas, va crear la fonamental cerveseria Boon el 1977, carregada de romanticisme en moments d’incertesa per a l’estil. La indiscutible qualitat dels seus productes ha estat fonamental en la internacionalització d’un estil que afortunadament ha deixat de estar en perill de desaparició.

Instagram *** Pàgina web *** Untappd