Belgium Beer Week

Aquest any s’organitza la tercera edició de la Belgium Beer Week, que té com a objectiu posar en valor la cultura cervesera de Bèlgica. Es fa a Bèlgica, però aquest any també a la resta del món.

Lambicus i l’ACBC, l’Associació de la Cervesa Belga a Catalunya

Del 22 al 28 d’agost es farà la Setmana de la Cervesa Belga… a Bèlgica. Però també al món! Al Lambicus Bar, com a ambaixada cervesera a Barcelona, farem evidentment l’enllaç amb Bèlgica, posant les millors cerveses belgues als tiradors. A més, els socis de l’Associació de la Cervesa Belga a Catalunya hi tindran un descompte de 10% sobre les cerveses al tirador, durant tota la setmana

A Bèlgica, més de 100 bars, cerveseries, fàbriques artesanals de cervesa i més hi participaran, com a Brussel·les, Anvers, Gant, Lovaina, Malines, Lieja i Namur. Aquesta edició, la Setmana de la Cervesa Belga és la primera que també es farà fora de Bèlgica, amb participants al Regne Unit, Polònia, França i, evidentment, Catalunya. 

Aquest any, els organitzadors de la Setmana de la Cervesa Belga volen posar èmfasi en la història i cultura de la cervesa tan riques a Bèlgica. Per això afirmen que internacionalitzen l’esdeveniment, ja que “la cultura de la cervesa belga està reconeguda per la UNESCO com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. Aquest any ens alegra poder presentar una seria increïble d’esdeveniments mostrant la extraordinària riquesa de la cultura de la cervesa belga i fer-la més tangible als visitants.”

Veniu al Lambicus Bar, feu-vos soci de l’Associació de la Cervesa Belga a Catalunya, i gaudiu de la última setmana de les vacances amb unes bones cerveses ben refrescants.