T’agrada la cervesa i voldries coneixer-ne una mica més?

Doncs et convidem a participar a un taller d’elaboració, de la mà del Hèctor Velasco (titulat com a Tècnic en elaboració de cerveses artesanal) on parlarem d’aquesta beguda que tant t’agrada, els seus ingredients i passos per a la seva producció, alhora que en cuinarem una d’estil Belga al nostre equip home brew durant una jornada cervesera. El taller tindrà lloc dissabte 25 de novembre

Què farem durant aquesta jornada?

Realitzarem un taller on es combinarà coneixement amb pràctica, i tot de la mà d’una cervesa per tal de poder maridar l’experiència.

Començarem a les 10h, un cop plantejats els coneixements teòrics, que envolten el món de la cervesa, passarem a realitzar una elaboració on es posaran en pràctica els diferents passos del procés: maceració, recircular, bullit entre d’altres.

Durant el procés, i mentre el nostre most de cervesa bulli, aprofitarem per a dinar, un pica-pica i compartir una cervesa, al pur estil Home brewer, per després continuar amb el refredat i posada al fermentador del most.

Tenim previst acabar el taller cap a les 16h amb una cervesa.

Transcorregut un mes, un cop fermentada la nostra cervesa i passat el període de maduració, cada participant podrà passar per Lambicus Shop a recollir una mostra de 4 ampolles de l’elaboració a la què va participar.

? El preu de la participació és de 38€ i inclou:

* el taller

* una presentació acompanyada d’una cervesa

* un pica-pica acompanyat d’una cervesa

* una cervesa a l’acabar el taller

* 4 ampolles de mostra de la cervesa elaborada a recollir una cop embotellada.

Taller organitzat per l’ACBC, l’Associació de Cervesa Belga a Catalunya. Per apuntar-te al taller ho has de fer a través del següent enllaç.

Taller exclusiu per a socis de l’ACBC. També pots fer-te socis in situ per només 10€. El taller tindrà lloc al Lambicus Shop.

?

Més informació a www.cervesabelga.cat